Inschrijving Zeeuws-Vlaamse Studentenstad event in Tilburg is geopend.

Published by Koen Verhagen on

Studenten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het gratis Zeeuws-Vlaamse Studentenstad event, dat op 25 april aanstaande plaats vindt in de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad Tilburg. Via zvss.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. De inschrijving staat open voor zowel Zeeuwse als hun niet-Zeeuwse medestudenten. Ook studenten uit andere studentensteden zijn welkom. Het aantal inschrijvingen per studierichting is beperkt. Wie het eerst komt, maalt het eerst.

Het geheel verzorgde event wordt georganiseerd in de Spoorzone 013 naast het station in Tilburg. Deelnemende werkgevers uit Zeeland en Vlaanderen presenteren daar op 25 april hun stage- en scriptiemogelijkheden, vakantiewerk en carrièrekansen aan studenten. Voor studenten is het een uitgelezen kans om op informele wijze kennis te maken met prachtige werkgevers en inhoudelijk te praten over de mogelijkheden van hun studie. Het event wordt afgesloten met een groot feest. Zeeuws-Vlaanderen staat immers bekend als Wereldkampioen in het combineren van het nuttige en het aangename.

Doelstelling van de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad is om het kennisniveau over carrièrekansen in de regio onder studenten en young-professionals te verhogen door elk jaar in een andere studentenstad studenten in contact te brengen met regionale werkgevers. De regio beschikt over geweldig mooie innovatieve bedrijven, die groeien als kool. En de kansen blijven toenemen. Onder meer door de komst van de nieuwe zeesluis in Terneuzen en de samenwerking tussen de havens van Vlissingen, Terneuzen en Gent en de sterk verbeterde infrastructuur.

De Zeeuws-Vlaamse Studentenstad is een initiatief van Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en wordt inmiddels ondersteund door tientallen werkgevers uit Zeeland en Vlaanderen. De Hoop, Dow, Hydrauvison, Rabobank, Trinseo, DNWG, Enduris, Yara, de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten en de Provincie Zeeland zijn Founding Partner. Meer informatie is te vinden op www.zvss.nl.