Meld je aan voor ZVSS’19!

Dank voor je interesse in de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad op 25 april in de Spoorzone013 in Tilburg. Vanaf 16:00 ben je van harte welkom in Theater de Boemel, Club Smederij en de Binnentuin. Tijdens het event kun je kennis maken met young-professionals, die bij innovatieve Zeeuwse en Vlaamse bedrijven werken en wellicht jou aan je perfecte stage- of scriptie opdracht kunnen helpen. We wisselen korte bedrijfspresentaties af met akoestische optredens van aanstormend talent in de binnentuin.

Eten en drinken wordt voor gezorgd en aangeboden door onze sponsors. Niemand minder dan ** topchef Edwin Vinke (De Kromme Watergang/Hard&Ziel) verzorgt het Talking Dinner. Internationaal erkend kunstenaar laat je kennismaken met de beste hedendaagse kunstenaars uit Zeeland en Brabant. We sluiten af met een groot feest in Club Smederij met o.a. Dj Double-D, DJ Arno, DJ Nikolai en Thomas Weemaes.

Wil je erbij zijn? Maak een gratis account aan bij Rootzz en schrijf je in voor de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Als je al een account hebt bij Rootzz, hoef je alleen maar ingelogd te zijn om je aanwezigheid kenbaar te maken.

Kill hieronder om je aan te melden!