Meld je aan voor ZVSS’19!

WANNEER?

Op 25 april 2019 organiseren we een geweldig evenement in Tilburg, de eerste Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Het evenement is geheel gratis voor studenten en young-professionals, die zich hebben aangemeld via onze website. Wij zorgen uiteraard ook voor gratis eten en drinken!

WAT?

Tijdens het evenement kun je kennismaken met prachtige bedrijven, die uitdagende stages, scriptieopdrachten en vakantiewerk voor je hebben. We sluiten af met een spetterend feest, waarin we het beste van Zeeland en Brabant bij elkaar brengen! Studeer je MBO, HBO of WO en ben je ouder dan 18? Dan ben je van harte welkom op 25 april in Spoorzone 013 te Tilburg (vlakbij het NS-station).

HOE?

Om toegang te krijgen tot dit evenement hoef je alleen maar een account aan te maken op de website van Rootzz en je in te schrijven voor de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Als je al een account hebt bij Rootzz, hoef je alleen maar ingelogd te zijn om je aanwezigheid kenbaar te maken.

We vragen je wel om je contactgegevens en informatie over je opleiding in te vullen. Dat doe je door op je profielpagina linksonder te klikken op “Opleiding”. Daardoor kunnen we je voorafgaand aan het event al in contact brengen met Young-professionals bij onze werkgevers.