Leuk dat je er bij bent!

Het event is gratis toegankelijk voor 18+, ID is verplicht.
Dank voor je interesse in de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad op 25 april in de Spoorzone013 in Tilburg. Vanaf 16:00 ben je van harte welkom in Club Smederij en de Binnentuin. Tijdens het event kun je kennis maken met young-professionals, die bij innovatieve Zeeuwse en Vlaamse bedrijven werken en wellicht jou aan je perfecte stage- of scriptie opdracht kunnen helpen. We wisselen korte bedrijfspresentaties af met akoestische optredens van aanstormend talent in de binnentuin. Neem je slippers mee! Het belooft prachtig weer te worden en we hebben uiteraard ook het strand meegenomen!

Eten en drinken wordt voor gezorgd en aangeboden door onze sponsors. Niemand minder dan ** topchef Edwin Vinke (De Kromme Watergang/Hard&Ziel) verzorgt het Talking Dinner. Internationaal erkend kunstenaar laat je kennismaken met de beste hedendaagse kunstenaars uit Zeeland en Brabant. We sluiten af met een groot feest in Club Smederij met o.a. Dj Double-D, DJ Arno, DJ Nikolai en Thomas Weemaes.

Vul onderstaande gegevens in om er bij te zijn op 25 april!

Aanmelden

Jaar van je eerste inschrijving.
//
Het event is 18+ en ID verplicht.
Hier vind je onze voorwaarden en privacyverklaring. Wil je meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens? Bekijk dan onze privacyverklaring of bel ons op +31 115 700 540.