Zeeuws-Vlaamse Studentenstad 2020

Tilburg won afgelopen november de felbegeerde titel Zeeuws-Vlaamse Studentenstad 2019. Maar wat wordt de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad 2020?

We organiseren in de winnende studentenstad een event in het tweede kwartaal van 2020 , waar Zeeuwse en Vlaamse werkgevers en studenten elkaar kunnen leren kennen en kansen kunnen uitwisselen. Denk aan stage-, en sciptie-opdrachten, mogelijkheden voor vakantiewerk en vacatures. Want er zijn tijdens en na je studie volop carrière mogelijkheden in Zeeland. Grote kans ook dat je oud-klasgenoten tegenkomt! Altijd leuk, een reünie! Het event is gratis toegankelijk voor studenten en eindigt met een geweldig feest met gratis eten en drinken, live acties en DJ’s, zoals afgelopen jaar in de Spoorzone in Tilburg. Want we zijn natuurlijk wel wereldkampioen in het combineren van het nuttige en het aangename!

Voor het event is een budget van minimaal €30.000 beschikbaar. Daar moet je toch wat mee kunnen? Wat zouden jij, je team of studentenvereniging  doen om een Zeeuws-Vlaams tintje aan jouw stad te geven? Waar zouden we het feest moeten houden? Wil je een band of een DJ. Of misschien wel allebei? Of heb jij een beter idee? Nomineer je stad en laat het ons weten!

Beschrijf hieronder jouw (of jullie) idee. Wat zouden we volgens jou moeten doen om in jouw Studentenstad een spetterend event van €30.000 neer te zetten?

Door deel te nemen, ga je akkoord met de actievoorwaarden.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je ideeën te bespreken. De inzendtermijn sluit op 1 oktober 2019. Dank je wel voor je deelname!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.