Adriaanse van der Weel Advocaten is met zo’n 25 advocaten en drie vestigingen een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Adriaanse van der Weel is niet alleen één van de grootste kantoren, maar ook één van de oudste: het kantoor bestaat inmiddels 115 jaar!

Vanuit een klantgerichte benadering levert Adriaanse van der Weel juridische diensten op een hoog niveau. Zij richt zich daarbij op klanten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening door gespecialiseerde advocaten. De advocaten van Adriaanse van der Weel staan midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Met een brede vakkennis, ervaring én verschillende specialismes, bedient Adriaanse van der Weel klanten op een groot aantal praktijkgebieden.

Wat Adriaanse van der Weel onderscheidt in de wereld van de juridische dienstverlening, is (persoonlijke) kwaliteit en optimale dienstverlening. Bij haar aanpak staat de klant voorop. Onder de klanten van Adriaanse van der Weel bevinden zich onder andere (middel)grote ondernemingen, gemeenten, (semi)overheden, (zorg)instellingen, verzekeraars, (bouw)bedrijven, BRZO-bedrijven, bedrijven uit de visserijsector, transportondernemingen, maritieme bedrijven en particulieren.  

Adriaanse van der Weel is altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een baan, of wil je weten of de advocatuur iets voor jou is door middel van een studentstage? Neem dan gerust contact met ons op!

Bezoek de website voor meer informatie