Broadcast Partners is leverancier van professionele producten en diensten ten behoeve van radiostations. Sinds de oprichting in 1979 heeft Broadcast Partners zich sterk ontwikkeld; van een technisch facilitair bedrijf voor radiostations in België en de noordelijke provincies van Frankrijk tot een professionele dienstverlener en AM, FM en DAB+ netwerkoperator  met kantoren in Terneuzen en Hilversum.

Partnership met klant

Onze corporate slogan ‘WE MAKE RADIO HAPPEN’ is meer dan een slagzin alleen. ‘We’ verwijst naar de hechte relatie die wij met onze klanten aangaan en onderhouden. Ons doel is altijd een partnership aangaan met de klant. Deze gaat nadrukkelijk verder dan een standaard leverancier-klant relatie. Broadcast Partners maakt beloftes altijd waar. Er wordt altijd zorggedragen voor de werkelijke realisatie.

Focus op radio

Broadcast Partners richt zich uitsluitend op het medium radio. Christiaan Pladdet, sales manager : ‘Wij zijn erg trots om heel veel van heel weinig te weten. Wij concentreren ons daarbij op de technisch-facilitaire aspecten van dit medium.’

Broadcast Partners

Axelsestraat 58
4537 AL Terneuzen
Nederland

+31(0)115 – 683555

www.broadcastpartners.nl

 

Vacatures bij Broadcast Partners