Totaalleverancier aan de bouw

Wie aan De Hoop Terneuzen denkt kan niet om de link met de bouw heen. Logisch, want dat is de branche waar wij ons iedere dag op richten. Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

De Hoop Terneuzen is een familiebedrijf met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Onze bedrijven zijn in vijf sectoren ondergebracht; Bouwgrondstoffen, Betonmortel, Betonwaren, Bouwmaterialen en Doe-het-zelf.

Binnen de sectoren vindt samenwerking tussen bedrijven plaats, maar ook sectoroverschrijdende samenwerking maakt deel uit van de kracht van Groep De Hoop. Als totaalleverancier moeten onze klanten ontzorgd worden door een hoge kwaliteit van producten en diensten op de juiste manier aan te leveren. Ondernemerschap in ons denken en handelen is leidend.

Diverse functiegebieden

Om dit zo goed mogelijk uit te voeren zijn er niet alleen bouwgerelateerde professionals nodig, maar ook vakmensen voor de meest uiteenlopende functies. Denk aan administratie, logistiek, juridisch, economisch, ict, commercieel en p&o.

Wij zoeken verschilmakers!

Werken bij De Hoop staat garant voor een leuke tijd waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. In alle functies is er veel ruimte voor eigen initiatieven, mee te denken in (proces)verbeteringen en legio mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Ben jij net klaar met je opleiding, ben je toe aan een volgende stap in je carrière of wil jij je oriënteren over loopbaanmogelijkheden bij De Hoop Terneuzen, neem dan contact met ons op.

Ben jij in staat om gewone zaken ongewoon goed uit te voeren, dan ben jij onze verschilmaker!

Vacatures bij De Hoop Terneuzen