ELOPAK
Elopak is een internationale onderneming, met carrièremogelijkheden in talloze disciplines over de hele wereld. Bij Elopak zul je samenwerken met collega’s uit meer dan 40 landen en klanten uit ruim 80 landen.

Als deel van onze internationale organisatie wordt je aangemoedigd om zelfstandig te werken, initiatief te nemen en nieuwe uitdagingen aan te grijpen. Wij zijn van mening dat medewerkers trotser zijn op hun werk als ze beter betrokken worden, het gevoel hebben dat ze zeggenschap over hun werk hebben en ze hun bestaande en toekomstige potentieel volledig kunnen benutten. Wij verwachten van al onze medewerkers dat zij de bereidheid en het vermogen hebben om hun bekwaamheden en vaardigheden voortdurend te blijven ontwikkelen.

Bij Elopak stimuleren wij een cultuur van openheid, respect en tolerantie. Wij moedigen onze medewerkers aan om vragen te stellen en hulp te vragen wanneer dat nodig is! Wij willen onze medewerkers helpen om succesvol te zijn en wij profiteren op onze beurt van de diversiteit van onze medewerkers met de meest uiteenlopende achtergronden, expertises, culturen en ervaringen.

Met een krachtige samenwerking en toewijding zijn de mogelijkheden eindeloos!

Vacatures bij Elopak

ELOCOAT

Elocoat b.v. is leverancier voor de grondstof, gecoat karton, voor de verpakkingen van Elopak die de hele wereld over gaan. Het karton wordt sinds 1984 in onze eigen fabrieken gecoat om een optimale kwaliteit te waarborgen. Dit doen we zodat het product tegen invloeden van buitenaf wordt beschermd, met oog voor duurzaamheid.

Vacatures bij Elocoat