Eurofins Food & Feed Testing Netherlands is een onafhankelijk voedingslaboratorium dat behoort tot de top van de voedingslaboratoria in Nederland. Wij leveren snelle en betrouwbare analyseresultaten. Onze klanten zijn afkomstig uit alle sectoren van de industrie, horeca, handel en overheid. Eurofins Food & Feed Testing Netherlands is onderdeel van Eurofins Scientific, één van de grootste internationale laboratoriumorganisaties en wereldmarktleider op het gebied van voedingsonderzoek.

Eurofins Food & Feed Testing Netherlands beschikt over meerdere onafhankelijke en onderscheidende Food laboratoria in Nederland. Wij bieden een uitgebreid pakket aan analyse technieken om onze klanten te ondersteunen bij de toenemende strenge kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden.

Onze laboratoria in Graauw, Heerenveen, Barendrecht en Wijhe worden ondersteund door een wereldwijd netwerk van Eurofins laboratoria en Competence Centres. Gezamenlijk hebben we het grootste marktaandeel aan accurate testen waarmee we onze klanten assisteren in vraagstukken op het gebied van voedselveiligheid, authenticiteit, herkomst, samenstelling en zuiverheid.

Kijk op de website voor meer informatie.