Hydrauvision is specialist in aandrijftechniek. Met vijf vestigingen zijn we wereldwijd aanbieder van totaaloplossingen in hydrauliek; van nieuwbouw tot verhuur. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, leveren wij hoogwaardige componenten en zijn we erkend specialist in leidingwerk. Met deze kennis en ervaring is Hydrauvision een partner voor tal van industriële bedrijven, internationale bagger- en offshorebedrijven, weg- en waterbouw en andere bedrijfstakken waarin hydrauliek een rol speelt.

De projecten waar we aan werken, lopen qua aard, grootte en complexiteit sterk uiteen. Hydrauvision is als organisatie ingericht op het periodiek onderhouden van hydraulische machineparken en het reviseren of repareren van aandrijftechnische installaties of componenten, maar we kunnen ook megaprojecten ontwerpen, installeren, opstarten en onderhouden. Onze kracht zit niet alleen in de techniek, maar ook bij onze medewerkers. Zij combineren hoogwaardige engineering met inventiviteit, vasthoudendheid en wil om iedere klant zo goed mogelijk te bedienen.

Medewerkers aan het woord

Francois Dees, Allround Engineer

 

‘Ik doe nu waar ik vroeger van droomde’

“Toen ik klein was, ging ik regelmatig met mijn vader mee op stap. Hij was vrachtwagenchauffeur en kwam regelmatig op grote fabrieken. Dat maakte indruk! Mijn oom adviseerde mij uiteindelijk om Werktuigbouw te gaan studeren. Ik was regelmatig bij hem op de boerderij en vond de machines die hij bouwde geweldig. Ik vind het echt bijzonder dat ik nu, zoveel jaren later, precies doe wat ik voor ogen had. Als constructeur bij Hydrauvision in Schoondijke werk ik mee aan complexe installaties.”

Jorny Alewijnse (24) komt uit Vogelwaarde. Zijn middelbare school deed hij in Terneuzen. Daarna vertrok hij naar Eindhoven voor zijn studie Werktuigbouw aan de TU. “Ik wilde altijd de techniek in. Met name deze studie sprak me aan, omdat je daadwerkelijk iets maakt. Dat vind ik nu ook geweldig. Alles wat ik achter mijn bureau bedenk, zie ik later in de werkplaats ontstaan. Dat blijf ik bijzonder vinden.”

Fantastisch huis
Tijdens zijn studie woont Jorny in een echt ‘Zeeuws’ studentenhuis. Met veel plezier, maar toch gaat hij ieder weekend naar huis. Daar immers wonen familie, vrienden én zijn vriendin. Als Jorny na ruim vijf jaar zijn studie afrondt, is het voor hem ook niet meer dan vanzelfsprekend om terug te keren naar Zeeuws-Vlaanderen. “Mijn vriendin en ik hadden al een woning op het oog in Graauw, of beter Scheldevaartshoek. Een mooi boerenhuis uit 1775, waaraan nog veel moet gebeuren. Wij waren direct verkocht; de rust en de eindeloze uitzichten zijn fantastisch. En betaalbaar! Zoiets als dit hadden we niet moeten proberen in Eindhoven.”

Oprechte belangstelling
Zoals vrijwel alle techneuten, denkt Jorny bij zijn allereerste sollicitaties met name aan de grote bedrijven in Kanaalzone. Pas als hij de functie bij Hydrauvision ziet, realiseert hij zich dat er in heel Zeeuws-Vlaanderen prachtige bedrijven zijn om aan de slag te gaan. “Ik zag de functie op de website Zeeuwse Vacaturebank en kon vrijwel meteen op gesprek komen. Dat verliep erg prettig. Je kon merken dat ze hier daadwerkelijk geïnteresseerd in je zijn. Het was een goed, open en eerlijk gesprek, nuchter en no-nonsense. Geen vragen dus over hoeveel ballen er in een vliegtuig kunnen, maar oprechte belangstelling.”

Volop uitdaging
Inmiddels is Jorny een aantal maanden bij Hydrauvision aan de slag. “Ik werk in een team met twaalf collega’s. Dat is fijn. Er is veel interactie en collegiale toetsing. Dat houdt je scherp en ik leer er ontzettend veel van. Mijn werk bestaat voor het merendeel uit het ontwerpen van constructies voor bijvoorbeeld hydraulisch-aangedreven systemen en fire fighting installaties. Niets is standaard hier, dus elke nieuwe opdracht is een uitdaging. We maken de meest complexe en innovatieve systemen. Ik heb het enorm naar mijn zin en zie voor de komende jaren nog volop uitdaging.”

Hydrauvision BV

Buys Ballotstraat 14

4507 DA Schoondijke

+31 88-574 70 00

Vacatures bij Hydrauvision