Linex Prefab Daksystemen B.V.  is dé specialist in kant-en-klare daken, dakkapellen, topgevels, houtskelet bouwwanden en dakramen. Wij zijn gevestigd in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) en reeds actief sinds 1990. Wij realiseren totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers, waardoor het werk op de bouwplaats aanmerkelijk gemakkelijker en overzichtelijker wordt. Wij zorgen voor een goed geplande werkvoorbereiding in overleg met aannemer, architect, opdrachtgever en bewaken proactief het teken- en productietraject. Linex heeft dé oplossing voor ieder project waar een hellend dak of plat dak op komt, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat. 

Ben jij op zoek naar een leuke, interessante job binnen een leuk team en wil je graag werken in het mooie en gezellige Hulst?  Dan ben je bij Linex Prefab Daksystemen zeker aan het goede adres.

Binnen onze engineeringsafdeling is bijna altijd ruimte voor uitbreiding;  zo zoeken wij voortdurend naar nieuwe tekenaars / werkvoorbereiders.  Heb je hierin reeds ervaring dan is dat natuurlijk mooi meegenomen,  maar ben je net afgestudeerd dan leiden wij je graag intern op.  Je wordt dan intensief begeleid door 1 van onze teamleiders, zodat je alle geheimen van onze kapconstructies leert kennen.  Ben je student Bouwkunde, is technisch tekenen in autoCAD je passie en zoek je een stageplaats?  Ook daar staan wij graag voor open! 

Ook voor diverse andere afdelingen zijn wij geïnteresseerd in nieuw talent.  

Waaromwerken binnen Linex?  Omdat je dan deel uit kunt maken van een professioneel en ambitieus team, dat trots is op het product wat wij produceren.  Omdat wij altijd per werknemer kijken naar individuele talenten, zodat die volledig benut kunnen worden.  Daarnaast faciliteren wij ook graag een vakgerichte externe opleiding,  naast ons uitgebreide interne inwerktraject. 

Heb jij interesse in een job met goede arbeidsvoorwaarden, waarin je goed begeleid wordt en mooie vooruitzichten hebt? Kijk dan voor een actueel overzicht van onze vacatures op www.linexprefabdak.com.

Contactgegevens:

Sonja van Dijk

0114-311400

Actuele vacatures bij Linex op de Zeeuwse Vacaturebank:
Tekenaar/Werkvoorbereider
Calculator Verkoop Binnendienst
Houtconstructeur