Matchpoint Banen is hét regionale allround uitzendbureau bij uitstek om jouw passende baan te bemachtigen. Na 30 jaar hebben we een enorm netwerk aan klanten opgebouwd en kunnen we met recht zeggen dat we veel ervaring hebben in de branche. Ons logo is een puzzelstukje, wij zijn namelijk altijd op zoek naar de beste match. Om dat te kunnen bewerkstelligen staat persoonlijk contact met kandidaten bij ons voorop. Wij zijn betrokken naar onze kandidaten, werknemers en klanten toe en zetten in op goed werkgeverschap.

Als werkgever willen wij werknemer en opdrachtgever begeleiden in het proces om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Wij worden op die manier steeds meer een full-service uitzendbureau, met 6 residenties verspreid over West Zeeuws-Vlaanderen en mogelijkheden om via ons scholing te volgen.

Je kunt bij ons terecht voor je vakantiebaan en voor een vaste baan na je studie. We kunnen ons ruime netwerk aan klanten in verschillende branches inzetten om voor jou een passende baan te vinden. Loop eens bij ons binnen, de koffie staat klaar!

Matchpoint Banen B.V.
Spuiplein 13A
4511 AN Breskens
T. 0117 – 39 91 99
info@matchpointbanen.nl

Vacatures bij Matchpoint