Maak je wereld… én die van hen 

Iedereen in Zeeland heeft wel een connectie met Scalda. Als student, oud-student, of als familielid of kennis daarvan. En in bijna ieder bedrijf of instelling werken mensen die bij Scalda een middelbare beroepsopleiding of cursus hebben gevolgd. We hebben dus een belangrijke spilfunctie voor de Zeeuwse samenleving en economie. En uiteraard ook daarbuiten heeft ons werk, ons onderwijs, impact. 

Werelden komen bij ons samen. Vanuit dertien kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes, MBO DANS en Maritiem en Logistiek College De Ruyter verzorgen we dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Het onderwijsproces wordt ondersteund door drie diensten.


Wij zoeken collega’s die met hart, hoofd én handen een bijdrage leveren aan de wereld van onze toekomstige vakmannen- en vrouwen.

Een kijkje in onze wereld

Overweeg je een baan in het beroepsonderwijs? Dan is het goed eens stil te staan bij onze positie en ambities. Want daar hebben we veel over te vertellen. Benieuwd? Lees dan vooral verder op www.scalda.nl/werkenbijscalda