Is hightech jou op het lijf geschreven? Spreekt een internationaal opererend bedrijf jou aan? En gaat van innovatie je hart sneller kloppen? Dan is Unitron Group hét bedrijf waar jij wilt solliciteren voor een stage of een job! 

Unitron Group ontwikkelt en produceert medische en complexe industriële producten. Klanten van over de hele wereld schakelen Unitron in voor productie, re-design of ontwikkeling van een product. Van een concept op de tekentafel tot het op de markt brengen van innovatieve producten. Unitron is altijd up-to-date met de laatste marktontwikkelingen en wet- en regelgeving. Zo pakken zij het hele design transfer traject op, inclusief advies over certificering. 

Unitron Group opereert met ruim 50 gemotiveerde medewerkers en produceert elk jaar meer dan 40 verschillende apparaten! Soms in series van wel tienduizenden. Dat doen zij met een vestiging in IJzendijke én een R&D-vestiging in Hengelo (Overijssel).Zijn creatief, analytisch en resultaatgericht woorden die jou omschrijven? Dan is Unitron op zoek naar jou! Het bedrijf heeft altijd ruimte voor leerplekken, meeloop- en afstudeerstages en biedt kansen om op diverse afdelingen stage te lopen. Denk aan verkoop & marketing, financiën & human resources en R&D (mechatronica, hard- en software development). Verder zijn er genoeg kansen om door te groeien. Benieuwd geworden? 

Bekijk hier onder het verhaal van Fabian, die na zijn stage bij Unitron een baan als Key Accountmanager aangeboden kreeg. 

Fabian van Dommelen, Key account manager

Meer informatie over Unitron kun je vinden op https://www.unitron.n