Met je hele jaarclub gratis naar VESTROCK?

Op 25 april vindt het eerste Zeeuws-Vlaamse Studentenstad event plaats in Tilburg. Tijdens dat event kunnen studenten en young-professionals kennis maken met de prachtige werkgevers die uitdagende stageplaatsen, scriptieopdrachten, vakantiewerk en carrière kansen bieden. Het event wordt afgesloten met een spetterend feest, waar we het beste van Zeeland en Brabant bij elkaar brengen.

Het event, geheel verzorgd met eten en drinken, is gratis toegankelijk voor studenten en young-professionals. Niemand minder dan Edwin Vinke (Hard&Ziel, de Kromme Watergang) verzorgt het talking dinner met de beste gerechten uit Hard&Ziel.

En we hebben ook nog een leuke verrassing in petto. Schrijf je in en nodig ook je jaarclub genoten uit. De jaarclub die met de meeste leden aanwezig is tijdens het event in Tilburg, wint een geheel verzorgd weekend VESTROCK. Jij en je aanwezige jaarclubleden krijgen elk een combi-ticket (t.w.v. € 75) en mogen gratis overnachten op de camping en kunnen een heel weekend genieten van top-acts als Kaiser Chiefs, White Lies, Merol, Donnie, Triggerfinger, Davina Michelle en vele anderen. Zorg dat je op 25 april om 18:00 met zoveel mogelijk leden aanwezig bent!!

Klik hier om je aan te melden voor de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad en moedig je jaarclub genoten aan om hetzelfde te doen!

Lees ook de actievoorwaarden