Meld je hier aan als werkgever:

Hartelijk dank voor de sponsoring van de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Tijdens het event kun je op informele wijze kennis maken met de aanwezige studenten.

Founding partners en partners hebben een eigen sta tafel in Theater de Boemel en Club Smederij. Sponsors delen een tafel met een andere sponsor. Jullie logo is uiteraard duidelijk zichtbaar op de tafels aanwezig. De young-professionals van de Rootzz Academy verzorgen de introducties met de studenten.

Via het onderstaande formulier kun je aangeven wie er namens jullie organisatie aanwezig zullen zijn. We hopen dat jullie met name young-professionals afvaardigen zodat de studenten echt over de inhoud van het vak kunnen praten met jullie collega’s.

Het event begint om 17:00, de inloop is vanaf 16:00. Het inhoudelijke deel duurt tot 20:00. Het feest duurt tot 1:00. **Topchef Edwin Vinke verzorgt het diner. Als je gebruik wilt maken van de bus naar Tilburg en terug, dan kun je dat hieronder aangeven.

Jullie stagaires (en uiteraard hun studiegenoten!) kunnen hier zich gratis aanmelden.

Lokatie en bereikbaarheid

Het event vindt plaats in Spoorzone13 in Tilburg: Theater de Boemel, Club Smederij en de verbindende binnentuin, waar we een strandje neerleggen.

De Spoorzone ligt naast het Centraal Station in Tilburg. Kom je met de auto dan kun je betaald parkeren op het parkeerterrein van het station, dat nog geen 5 minuten lopen is van de event lokatie.

Adres: Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg

Hoeveel personen kun je maximaal afvaardigen?

Founding partners:10

Partners: 6

Sponsors: 4

Begunstigers: 2

Gelieve voor 18 april de namen door te geven!

Jezelf meegerekend.
€25 p.p. voor retour vanaf Oostburg, Terneuzen of Hulst.
Vul hier de naam en emailadres in van de overige collega’s die 25 april aanwezig zullen zijn.