Wie kun je ontmoeten?

Op 25 april heb je de mogelijkheid om lekker informeel contact te maken met prachtige werkgevers. Ze vertellen je graag over hun ervaringen en kunnen je een heel goed beeld geven wat je met je opleiding binnen hun organisatie zou kunnen doen. Hieronder vind je een overzicht van bedrijven en mensen die je 25 april graag te woord staan. Spreek ze gerust aan, want een goed netwerk is minstens zo belangrijk als een goede opleiding.

It’s not what you know, it’s who you know!Adriaanse van der Weel Advocaten is met zo’n 25 advocaten en drie vestigingen een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Adriaanse van der Weel is niet alleen één van de grootste kantoren, maar ook één van de oudste: het kantoor bestaat inmiddels 115 jaar!

Vanuit een klantgerichte benadering levert Adriaanse van der Weel juridische diensten op een hoog niveau. Zij richt zich daarbij op klanten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening door gespecialiseerde advocaten. De advocaten van Adriaanse van der Weel staan midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Met een brede vakkennis, ervaring én verschillende specialismes, bedient Adriaanse van der Weel klanten op een groot aantal praktijkgebieden.

Adriaanse van der Weel is altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een baan, of wil je weten of de advocatuur iets voor jou is door middel van een studentstage? Maak op 25 april een praatje met onderstaande collega’s!

Aanwezig:
Jantien van Hoeve, advocaat
Charles Gelijn, advocaat
Femke Hiel, advocaat
Esther Poppe, juridisch medewerker

Broadcast Partners is leverancier van professionele producten en diensten ten behoeve van radiostations. Sinds de oprichting in 1979 heeft Broadcast Partners zich sterk ontwikkeld; van een technisch facilitair bedrijf voor radiostations in België en de noordelijke provincies van Frankrijk tot een professionele dienstverlener en AM, FM en DAB+ netwerkoperator  met kantoren in Terneuzen en Hilversum.

Onze corporate slogan ‘WE MAKE RADIO HAPPEN’ is meer dan een slagzin alleen. ‘We’ verwijst naar de hechte relatie die wij met onze klanten aangaan en onderhouden. Ons doel is altijd een partnership aangaan met de klant. Deze gaat nadrukkelijk verder dan een standaard leverancier-klant relatie. Broadcast Partners maakt beloftes altijd waar. Er wordt altijd zorggedragen voor de werkelijke realisatie.

Focus op radio

Broadcast Partners richt zich uitsluitend op het medium radio. Christiaan Pladdet, sales manager : ‘Wij zijn erg trots om heel veel van heel weinig te weten. Wij concentreren ons daarbij op de technisch-facilitaire aspecten van dit medium.’

Aanwezig:
Helen Ulijn, HR Adviseur
Laurens Voncken, Full stack developer


De 155.000 werknemers van Cargill zijn verspreid over 70 landen. Ze werken onvermoeibaar om ons doel te bereiken: de wereld voeden op een veilige, verantwoordelijke en duurzame manier. Elke dag verbinden we landbouwers met markten, klanten met ingrediënten en mensen en dieren met de voedingsmiddelen die ze nodig hebben om te groeien.

We combineren 153 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een betrouwbare partner te zijn voor voedings-, landbouw-, financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Zij aan zij bouwen we  aan een sterkere, duurzame toekomst voor de landbouw.

Aanwezig:
Corina Stoffels, Training and Development coordinator
Levi Maras, Technical Management Trainee
Didier Boelens, Manufactoring Excellence Lead
Frank de Waal, Reliability Supervisor
Sander Lippens, Student Internship

Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan. Let’s engineer your career!

Aanwezig:
Patrick Janvier, Business unit manager
Nicole Tetelepta, Adviseur Bouw
Sophie Benyoussef, Adviseur Bouw
Matthijs Broos, Adviseur industrie en engineering

Cordeel is een hecht familiebedrijf met veel aandacht voor de ontwikkeling van haar medewerkers en hun omgeving. Onze slogan ‘Partner for the future’ geldt niet alleen voor klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers.

Bij Groep Cordeel werken zo’n 1800 mensen, die samen zorgen voor een omzet van meer dan €400 miljoen per jaar. We realiseren projecten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Bulgarije en Roemenië.

Bij Cordeel Nederland werk je in een team van ruim 140 gemotiveerde, gekwalificeerde mensen. Vanuit vestigingen in Zwijndrecht, Vlissingen en Roermond (Neer) werken we aan mooie bouwprojecten in heel Nederland. Medewerkers zijn ervaren en werken continue aan een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau, waarbij veiligheid voorop staat.

Aanwezig:
Jeroen Visscher, Management Trainee
Onno Geelen, Project Leider


De Hoop Terneuzen is een familiebedrijf met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Onze bedrijven zijn in vijf sectoren ondergebracht; Bouwgrondstoffen, Betonmortel, Betonwaren, Bouwmaterialen en Doe-het-zelf.

Wij zoeken verschilmakers!

Werken bij De Hoop staat garant voor een leuke tijd waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. In alle functies is er veel ruimte voor eigen initiatieven, mee te denken in (proces)verbeteringen en legio mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Aanwezig:
Jeannette ter Braak, Directeur Personeel en Organisatie
Gökcen Keten, Medewerker P&O
Jerfy Booij, Personeelsfunctionaris
Ilias Karkach, HR Professional
Davey de Bakker, Finance Trainee

Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. We werken dagelijks aan innovaties. Dit doen we door een slimme combinatie van wetenschappelijke kennis en onze technologieën. Op die manier leveren we een bijdrage aan het vinden van duurzame oplossingen voor de meest dringende problemen in de wereld. Zo zijn we actief op het gebied van schoon drinkwater, energiebesparing, duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit. 

Wij zijn een wereldwijd team die innovatieve producten creëren die bijdragen aan het oplossen van ‘s werelds meest urgente uitdagingen. Of je nu werkzaam bent bij customer service, finance, management, research, manufacturing of logistics; er zit wetenschap achter jouw succes. En die begint bij Dow.

Aanwezig:
Neldes Hovestad, Vice-President Operations Benelux en Managing Director
Tim Brouwer, Communications/PA Manager
Wietske Buijsse, Lab Technician


Aanwezig:
Paul Verdurmen, eigenaar
Koen de Dobbelaere, beleidsmedewerker
Martin Hol, Operationeel manager
Joeri van Hooije, Marketing manager

Goes is een aantrekkelijke gemeente om te werken. De stad en omliggende bedrijventerreinen bieden werkgelegenheid aan zo’n 27.000 mensen en met een groeiende economie, loopt dat aantal naar verwachting verder op. Niet voor niets wordt Goes door Elsevier genoemd als economische toplocatie in Nederland! Bovendien biedt Goes werknemers een grote keuze aan woonruimte, in aantrekkelijke wijken en dorpen, en goede onderwijsvoorzieningen voor de kinderen.

Naast werknemers, vestigen ook ondernemers zich graag in Goes: er is veel vraag naar bedrijfsgrond en het ondernemersklimaat wordt zonder meer als positief ervaren. De ‘gunfactor’ is hoog en ondernemers onderling zijn gericht op samenwerking. Kort samengevat: Goes is een gemeente waar het goed ondernemen én werken is!  

Aanwezig:
Tom de Koning, Adviseur marketing en evenementen
Albert Boonman, evenementen
Vera Salomon
Jason Gillissen, Marketing medewerker

Get a Grip is onze social media partner. Ze hebben een passie voor online en de mogelijkheden die het bedrijven en organisaties biedt. Ze helpen bedrijven die worstelen met de digitale wereld.

  • Weet jij wat de laatste ontwikkelingen zijn en wat je het beste in kunt zetten voor je bedrijf?
  • Hoe draag je met je digitale activiteiten bij aan je bedrijfsdoelstellingen?
  • Wat levert Facebook, LinkedIn, Instagram jou op?
  • Contentmarketing: wat is het en hoe zet je het effectief in?
  • Is er voldoende kennis en capaciteit? 

Aanwezig:
Daphne Verhagen, online marketeer

WIN EEN WINKEL
Droom jij al jaren van een eigen winkel? Of juist van een winkel samen met anderen? Dan is dit je kans! Met Win je Winkel 2019 maak jij kans op een winkelpand dat zes maanden lang huurvrij ter beschikking staat.  

Tot 17 mei 2019 is het mogelijk voor geïnteresseerden om een plan in te dienen. Daarna buigt een jury zich over de plannen. Op 23 mei krijgen de bedenkers van de geselecteerde plannen de gelegenheid om hun plannen live te pitchen. De jury zal op die dag bekent maken wie er heeft gewonnen. De winnaar krijgt op 1 juni de sleutel overhandigd en ontvangt een huurvrije periode tot eind december 2019.

Aanwezig
Henk Huisman, Centrummanager

Hydrauvision is specialist in aandrijftechniek. Met vijf vestigingen zijn we wereldwijd aanbieder van totaaloplossingen in hydrauliek; van nieuwbouw tot verhuur. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, leveren wij hoogwaardige componenten en zijn we erkend specialist in leidingwerk. Met deze kennis en ervaring is Hydrauvision een partner voor tal van industriële bedrijven, internationale bagger- en offshorebedrijven, weg- en waterbouw en andere bedrijfstakken waarin hydrauliek een rol speelt.

De projecten waar we aan werken, lopen qua aard, grootte en complexiteit sterk uiteen. Hydrauvision is als organisatie ingericht op het periodiek onderhouden van hydraulische machineparken en het reviseren of repareren van aandrijftechnische installaties of componenten, maar we kunnen ook megaprojecten ontwerpen, installeren, opstarten en onderhouden. Onze kracht zit niet alleen in de techniek, maar ook bij onze medewerkers. Zij combineren hoogwaardige engineering met inventiviteit, vasthoudendheid en wil om iedere klant zo goed mogelijk te bedienen.

Aanwezig:
Carolien Backe, Marketing Manager
Demi Voet, System Engineer
Francois Dees, Allround Engineer
Harold de Visser, Commissioning Engineer
Denise Brugge, Marketing Assistant


Working at Multraship means 100% commitment, every day, to making the difference. It means ensuring that challenging projects are completed successfully, day in and day out. Whether towing a 230-metre bulk carrier from Gent to Terneuzen, warping a ULCC in the port of Luanda or Bourgas, or helping with the construction of an offshore wind farm, your role is vital.

In our family-run company, with maritime roots going back more than 230 years, we have learnt to trust each other and to work as a team on projects involving about fifty of the company’s vessels. The lines of responsibility are short and we take pride in our commitment to support our clients by providing smart, safe and effective solutions.

Do you want to make a difference at Multraship? Join the family.

Aanwezig:
Chrétienne Huisman, HR Manager
Lotte Roeland, HR Officer

Het fraaie zandstrand van Cadzand-Bad vormt het decor voor de activiteiten van Moio Beach. Inspanning of ontspanning? Ons aanbod maakt het mogelijk om dit op je eigen manier te combineren aan het strand in Zeeuws-Vlaanderen. Met onze nieuwe locatie gaan wij de uitdaging aan om de “Moio Beach beleving” nog verder te perfectioneren en bieden samen met de activiteiten een prachtige combinatie voor onze gasten.

Fulltime, parttime, weekend- en vakantiekrachten. Wij bieden uren in overleg en de mogelijkheid tot overnachting. Heb je weinig ervaring, geen probleem we leiden je graag op. Durf jij deze uitdaging aan, kom dan even een praatje maken.

Aanwezig:
Wouter

Alle leven op aarde is fundamenteel afhankelijk van water. Het is een kostbaar goed en een levensnoodzakelijke hoeksteen van ons bestaan. Toch staat de beschikbaarheid van schoon en veilig water continu onder druk. Het is onze missie om het van de natuur geleende water in zijn vitale staat terug te geven aan de natuur én dit op een duurzame manier. Want niet alleen water, maar ook andere waardevolle grondstoffen worden uitgeput ten gevolge van toenemende bevolkingscijfers en overconsumptie.

PureBlue erkent de noodzaak voor een circulaire economie. Wij zuiveren en behandelen uw water, en focussen hierbij ook op waterhergebruik, vermindering van water-, energie- en chemicaliënconsumptie, het terugwinnen van grondstoffen en kringloopsluiting als centrale elementen bij het bereiken van onze missie.

Aanwezig:
Nicky de Kort, Service and Projects
Marijn Houg, Online marketingDe Rabobank is een maatschappelijke bank. Werken bij de Rabobank betekent de wereld een beetje beter maken. Met grote en kleine initiatieven willen we dat steeds meer mensen financieel zelfredzaam worden en dat ondernemers duurzaam groeien. We zetten ons in voor de lokale omgeving en pakken op groter niveau het wereldvoedselprobleem aan, stap voor stap. Veranderen heeft tenslotte tijd nodig.

Gezocht: mensen met lef en volharding

Samen met jou willen we werken aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Maar ook aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen. We zijn én zoeken mensen met lef, want het verschil maken in de maatschappij, dat moet je durven. Daar is denkkracht en daadkracht voor nodig. 

Daarom kijken we verder dan je cv, bij ons gaat het vooral om jouw mentaliteit. We zijn benieuwd wie je bent, welke ideeën je hebt en hoe je die wilt realiseren. Beloof jij jouw talent in te zetten voor een betere wereld? Dan willen we samen met jou bouwen aan de toekomst. Die van jouzelf, van de bank en van onze klanten. Heb jij het in je?

Aanwezig:
Paul van Roodenburg, Senior corporate recruiter
Sandy van Hoorn, Marketing en communicatie
Dion van de Sanden, Marketing-communicatie en coöperatie
Cynthia Boonman, Financieel adviseur


St. Paul streeft ernaar om Europa’s grootste en meest gewaardeerde producent te zijn van hoogwaardige kaas, smeltkaas, zuivelbereidingen en analoogkazen voor de voedingsmiddelenindustrie.

De bijzondere mix van innovatieve handelsgeest en een open mentaliteit zorgt voor stabiliteit en zekerheid, resulterend in een gestage groei van de onderneming en haar positie op de markt.

Aanwezig:
Egbert van de Winckel, International Business Development

Syndus Group is een internationale groep bedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vier branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw van staalconstructies (Ferris) en de productie van kunststof looproosters en – constructies (Fiberstruct).

Wij zijn actief in heel Europa en leveren onze producten en diensten aan eigenaren van chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen.

Aanwezig:
David Schrier, HR Manager
Niels Heijens, Hoofd productie
Liselot Kaijser, Management assisten/PR
Marnick de Bat, Projectleider Ferris Steel

Tragel ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking zodat zij een goed leven kunnen leiden in de samenleving. Dit doen wij samen met alle betrokkenen met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werk, leren en recreëren.

Ons motto ‘Samen doen!’ heeft als doel de participatie aan de samenleving te vergroten. Tragel heeft ruim 70 locaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Ruim 700 collega’s maken zich hard voor de zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking.

Aanwezig:
Susan Raas-Smits, Personeel en organisatie
Monique Elegeert, Manager gedrag en ontwikkeling
Binnen de muren van de trappistenabdij van Westmalle worden drie soorten bier gebrouwen:

  • Tripel van Westmalle
  • Dubbel van Westmalle
  • Extra van Westmalle

De Tripel en de Dubbel vind je makkelijk terug in de betere winkels of horecazaken van België en Nederland. De trappistenbieren van Westmalle zijn ook wereldwijd verkrijgbaar op een aantal geselecteerde plaatsen.

De goudblonde Extra wordt slechts tweemaal per jaar gebrouwen en is alleen bedoeld voor intern gebruik. Dit bier drinken de monniken en hun gasten immers enkel bij het middagmaal. Typisch voor de Extra is dat hij alleen met water, gerstemout en hopbellen wordt gebrouwen. Hij deelt zijn gist met de Dubbel en Tripel en is dus ook een bier van hoge gisting, al bevat hij maar 4,8% alcohol. Het aroma is typisch Westmalle en het hoppige karakter zorgt voor een dorstlessende droge afdronk.

PRIMEUR: Tijdens het event van de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad schenken we, naast pils, deze bijzondere Westmalle Extra!

Aanwezig:
Rudi van Haperen, Eigenaar
Dominique van Haperen, Relatiebeheer
Cindy Hamelink, Commercieel assistente

De gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. De gemeente Terneuzen ligt in het centrum van Zeeuws-Vlaanderen en telt bijna 55.000 inwoners. De stad Terneuzen is de grootste van de 14 kernen van de gemeente, er wonen 25.000 mensen. De invloed van de Zeeuws-Vlaamse economie op de landelijke economie is groot. De regionale economie levert een veel grotere bijdrage aan het bruto nationaal product en de nationale export dan je op basis van inwonertallen zou verwachten

Er is volop werkgelegenheid in Terneuzen. Het grootste aanbod betreft technische banen. Gevolgd door functies op het gebied van zakelijke dienstverlening, logistiek & transport, bouw & installatie dan wel administratie. Het betreffen diverse functies op zowel MBO- als HBO-niveau.

Aanwezig:
Jan Lonink, Burgemeester
Jack Begijn, Wethouder
Remco Wieland, Beleidsmedewerker

Tilburg is een stad waar mensen gemakkelijk samenwerken en oog hebben voor elkaar (sociaal), waar verfrissende, nieuwe ideeën ontstaan (experimenteel en tegendraads), waar we de schouders eronder zetten (daadkracht), om onszelf lachen als iets anders uitpakt dan verwacht (humor), en waar mensen zich thuis voelen in een ietwat ongepolijste omgeving (rauw). Deze combinatie van eigenschappen maakt Tilburg uniek.

Ze geven de stad een ongekende charme, maken van Tilburg een onderscheidend merk. In onze activiteiten en uitingen vormen deze zes eigenschappen altijd het uitgangspunt. Zo zorgen we voor een eenduidig beeld van Tilburg dat iedereen begrijpt en ervaart. We helpen Tilburgers om hun verhalen, ideeën en initiatieven te vertellen aan de rest van de wereld. Zodat zoveel mogelijk mensen Tilburg leren kennen en kiezen voor de stad

Aanwezig:
Berend de Vries, Loco-Burgemeester en Wethouder
Oscar Dusschooten, Wethouder

Trinseo is a company with a proud history and an exciting future. Since we were established in 2010 (carved out of Dow) we have had the unique opportunity to create a new culture, built on ownership, passion and innovation. We are a world leader in the production of plastics, latex binders, and synthetic rubber.

At Trinseo, our employees are at the center of all we do. A career at Trinseo presents an exceptional opportunity to work in a highly collaborative environment. Helping customers solve their most complex material challenges is the reason we come to work each day.

As we’ve continued to mature and grow as an independent company, we have launched a global initiative called the T2020 Program. T2020 gives us the ability to design work processes and services that are Trinseo-specific, while also building a more diverse workforce as our culture continues to evolve. To learn more about the T2020 Program visit: t2020.trinseo.com.

Aanwezig:
Frans Kempenaars, Director
Sherief Tawfik, HR Technologist
Isabel Vermandel, Category Procurement Manager
Marianne Degraeve, HR Professional
Sjarco van den Bergen, Process Automation Engineer


Aanwezig:
Kees Sanderse, afdelingshoofd Beleid en Beheer


Klimaatverandering en de groeiende bevolking dagen het vermogen van onze planeet uit om de wereld te voeden. Yara is gepassioneerd over het vinden van oplossingen voor de problemen van schaarste in hulpbronnen, voedselonzekerheid en veranderingen in het milieu.

Yara verwelkomt nieuwe perspectieven en moedigen samenwerking actief aan. Het tempo kan snel zijn en onze uitdagingen complex, maar de sfeer is open en includerend. Yara ondersteunt haar medewerkers bij hun ontwikkeling omdat wil dat ze hun potentieel bereiken en anderen helpen hetzelfde te doen.

Aanwezig:
Evelien de Visser, HR Manager
Peggy de Mey, HR Business Partner
Michèle Koch, Communicatie specialist
Davy van Daalen, Technical Support Manager Electrical
Nick Claassen, Business Controller
Samanta de Moor, HR Business Partner

Het netwerk Werken voor Zeeland is een Zeeuws mobiliteitsnetwerk (opgericht in mei 2016) dat met, voor en door elkaar arbeidsmobiliteit binnen de deelnemende organisaties bevordert en mogelijk maakt. Dit doen we door met elkaar in verbinding te staan, het organiseren van netwerkbijeenkomsten en het uitwisselen van kennis en ervaring. Dit resulteert in arbeidsmobiliteit (in de breedste zin van het woord) van onze medewerkers, waardoor zij op de juiste plek komen, vitaal blijven of worden en duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Ook resulteert dit in kansen binnen de Zeeuwse arbeidsmarkt door het bundelen van onze krachten voor het verder ontplooien van talenten en het bieden van de juiste kansen voor hoger opgeleiden zodat je voor deze doelgroep de werkgelegenheid in Zeeland aantrekkelijker maakt.

Aanwezig:
Roswitha Guiran, junior adviseur Provincie Zeeland
Lotte Blom, junior content manager/adviseur place branding Provincie Zeeland

Kom werken bij de grootste zorgaanbieder van Zeeland!

Ziekenhuis
Wij bieden onze patiënten de best mogelijke zorg en werken hierbij nauw samen met ondermeer het UZ Gent en AZ Maria Middelares. Kenmerkend voor ons ziekenhuis zijn de korte lijnen binnen de keten, waardoor de samenwerking met andere specialismen, huisartsen en collega’s vlot en in een goedesfeer verloopt. Wij zoeken nieuwe collega’s, zoals: SEH arts, een ziekenhuisarts & verpleegkundigen.

Thuiszorg en Ouderenzorg
Toe aan een nieuwe uitdaging in één van onze 26 wijkteams of op één van onze 13 ouderenzorglocaties? Wij zoeken nieuwe collega’s, zoals: specialist ouderengeneeskunde, basisarts, verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen.

ZorgSaam heeft veel mogelijkheden in het ziekenhuis, in de thuiszorg, in de ambulance en in ouderenzorg.Er zijn bij ons volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie en alle vacatures op:www.werkenbijzorgsaam.nl

Aanwezig:
Ingeborg Velthoen, Recruiter
Romy Dierickx, Afstudeerstage